24.9.2019

Mikkelin kehitysyhtiö MikseiMikkeli Oy


Mikkelin kehitysyhtiö MikseiMikkeli Oy toimii KATE-hankkeen osatoteuttajana. MikseiMikkeli tuo hankkeeseen asiantuntijuutta työllistymiseen ja yrityksen perustamiseen liittyen. 

Lisätietoa MikseiMikkelistä löytyy täältä.


Riitta Lappi

Asiantuntija

Keskeiset tehtäväni hankkeessa ovat yritysyhteistyö, maahanmuuttajayrittäjien verkosto sekä maahanmuuttajien työvalmennus ja henkilökohtainen ohjaus. Olen yhteyksissä eteläsavolaisiin yrityksiin saatuani vinkin mahdollisesta työvoiman tarpeesta. Yhteistyökumppaneina toimivat myös henkilöstövuokrausfirmat. 


Sopivan työntekijän ja yrityksen löydyttyä voin auttaa työpaikalla asti työsopimukseen ja käytännön työtehtäviin liittyvissä asioissa. Jokainen henkilöasiakas saa oman työohjaajan KATE-tiimistä.

Autan tarvittaessa myös työperäisessa oleskelulupaprosessissa sekä yrittäjää että työntekijää. Teen tiiviisti yhteistyötä TE-palvelujen kanssa koko maakunnan alueella.

Olen tavoitettavissa sähköpostitse: riitta.lappi@mikseimikkeli.fi tai puhelimitse: 0440 361621 (myös Whatsapp).


Kirsi Mättölä

Yrityskehittäjä
Yrityksen perustamisneuvonta, yrityskehitys

Maahanmuuttaja, oletko harkinnut yrityksen perustamista? Arvioin yritysideasi ja autan rahoituksen hakemisessa ja liiketoimintasuunnitelman teossa. Neuvon miten yrityksesi perustamisprosessi etenee ja mitä kaikkia asioita on huomioitava ennen yrityksen perustamista. 

Autan myös yrityksen perustamisen jälkeen yrityksesi kehittämisessä. 

Ota yhteyttä ja sovi tapaamisaika sähköpostitse: kirsi.mattola@mikseimikkeli.fi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hankkeen esittely

Etelä-Savo on Suomen ikääntynein maakunta. Väestönkehityksessä on tapahtunut negatiivinen luonnollinen väestönmuutos, eli kuolleisu...