3.10.2019

Hankekoordinaattori Laura

Laura Kekkonen
Hankekoordinaattori / Project coordinator


Toimin KATE-hankkeessa hankekoordinaattorina. Työhöni kuuluu muun muassa asiakkaiden ohjausta, osaamisen kartoittamista ja palvelumallin kehittäminen yhdessä muun  hanke tiimin kanssa. 

Koulutukseltani olen media-assistentti ja yhteisöpedagogi (AMK). Olen työskennellyt yksin tulleiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden asumisyksikössä ja tehnyt sijaisuuksia ohjaajana lastensuojelussa. Otavan Opistolla aloitin työskentelyn syksyllä 2018 ja vuoden 2019 alussa siirryin hankekoordinaattorin tehtäviin KATE-hankkeeseen. Taustani antaa hyvät edellytykset hanke työlle, mutta paljon on myös vielä opittavaa.

Hankkeen aikana olen päässyt tekemään yhteistyötä monien ammattilaisten kanssa, tutustumaan paremmin paikalliseen koulutus kenttään ja työllisyyspalveluihin, auttamaan ja motivoimaan asiakkaita, perehtymään digitaalisiin ohjausmenetelmiin, sekä osallistumaan erilaisiin tilaisuuksiin ja koulutuksiin. Hankkeen aikaiset työtehtävät ovat olleet vaihtelevia ja erittäin monimuotoisia. Olen nauttinut tästä matkasta todella paljon ja toivon, että matka jatkuu vielä pitkään.

Yhteystietoni löytyy hankkeen nettisivuilta, minut tavoittaa myös WhatsAppilla.

Hankkeemme vastaa mielellään myös nettisivujen chatin kautta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hankkeen esittely

Etelä-Savo on Suomen ikääntynein maakunta. Väestönkehityksessä on tapahtunut negatiivinen luonnollinen väestönmuutos, eli kuolleisu...